Om

Föreningens intention är att erbjuda sina medlemmar olika aktiviteter inom konst- och hantverksområdet. Sådana aktiviteter kan exempelvis vara studiebesök i en konstnärs ateljé, möjlighet att vinna konstverk, delta i kursverksamhet och lyssna till intressanta föreläsningar inom detta ämnesområde.

Lite historik:
Under hösten 2015 bestämde Konstkluster styrelse att konstföreningens arbetsnamn skulle vara NOAK, som förkortning för NOrra skärgårdens Allmänna Konstförening.

Hos Lokala skattemyndigheten har NOAK därför ända fram tills hösten 2020 varit registrerat som namnet 'Konstkluster' med organisationsnummer: 802494-9789

I slutet av oktober 2020 togs ett stämmobeslut i en extra årsstämma om att göra en namnändring i organisationsnummerregistret, så att vi framöver även juridiskt och administrativt heter Norra skärgårdens allmänna konstförening.

Föreningens stadgar.

Hos Lokala skattemyndigheten är vårt organisationsnummer alltjämt  802494-9789, och efter majoritetsbeslutet 2020-10-28, så är alltså numera vårt officiella namn Norra skärgårdens allmänna konstförening även i samtliga kontakter med alla myndigheter.

Vill du veta mera?


Follow us -> FacebookinstagramFacebookinstagram
Share -> FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail