Lite om idé-skaparen

Stor våg
Birgitta Däröste

I grunden är jag dalslänning och tecknade och målade mycket som liten. I tonåren designade jag mina egna kläder och sydde upp dem. Mitt namn är Birgitta Däröste. Efter gymnasiet unnade jag mig ett sabbatsår på Stenebyskolan i Dals Långed. Sedan blev det Göteborg, Chalmers och Göteborgs Universitet. 2004 flyttade jag med man och tre barn från storstaden till Göteborgs vackra norra skärgård och villa på Hönö.

De sista åren har jag återigen ägnat mig åt kreativt skapande och trivs så gott när jag träffar en massa härliga människor i de kursverksamheter som jag ständigt återanmäler mig till. Läs gärna lite om min bakgrund och vilken form av kreativ verksamhet jag numera roar mig med på min fritid. (klicka här)

Min Konstkluster-idé har vuxit fram ur det faktum att ibland är kurstillfället alltför kort eller långt, det kommer oönskade sommaruppehåll och juluppehåll etc. Sammantaget har jag funderat en hel del på hur utgifterna jag lägger på mitt ständiga deltagande i kurser i stället skulle kunna användas som en del i en lokalhyra, där vi som ett gäng med full tillit till varandra har var sin nyckel med kontinuerlig tillgång till lokalen. Jag har länge funderat över om det finns några som skulle vilja dela en sådan lokal med mig. Det finns kanske fler än jag som gillar att hålla på med sådant här på sin fritid?

updated 2016-02-29

LinkedIn