Medlem

Våra medlemmar är de första som får information om arrangemang som vi anordnar, vilket innebär att du som medlem ges möjlighet att hinna boka din plats i aktiviteter med begränsat antal deltagare innan dessa tar slut. Som medlem får du även en lott i det konstlotteri vi anordnar i slutet av året.

Vår förhoppning är att såväl du som redan är aktiv konstnär, som du som förgyller din fritid med kreativt skapande och du som enbart är intresserad av att vistas i detta sammanhang och vill umgås med andra som är intresserade av konst och konsthantverk kommer att vilja vara med.

Tack vare vårt samarbete med Folkuniversitetet i Göteborg så hjälper vi också gärna till med att starta upp studiecirklar, för de medlemmar som önskar fördjupa sig inom föreningens intressesfär.

Läs gärna igenom våra stadgar och vår integritetspolicy.

Medlemskap sker kalenderårsvis.

Välj något utav följande 3 sätt att bli medlem:

  • Fyll i ett formulär on-line.
  • Spara ner en E-blankett , öppna och fyll i.
    (Ny version 21/3-21, men tyvärr inte värst snygg)
    (Gör en jfr m den gamla varianten, vilket är en *.dotx . Denna filtyp tolereras tydligen inte av WordPress 21/3-21: spara ner denna gamla E-blankett och jämför)
  • Skriv ut en blankett, och fyll i den för hand.

…och betala in medlemsavgiften, våra olika inbetalningsalternativ finner du här.

Du kommer att börja få förhandsinbjudan till våra arrangemang, först efter det att både medlemsblankett och inbetalning har inkommit till oss.

Anm
Vid inbetalning av medlemsavgift, skriv i meddelandefältet vad inbetalning gäller. Skriv exempelvis: NOAK_år2021_FörnamnEfternamn


Follow us -> FacebookinstagramFacebookinstagram
Share -> FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail