Konstutlottningskväll 28/11-16 kl 17:00

Alla medlemmar hälsas välkomna till vår konstförenings allra första konstutlottningskväll.

Tid: kl 17:00 måndag 28 november 2016
Plats: Utställningshallen i Öckerö bibliotek (se karta)

Som en rolig uppladdning inför den spännande lottdragningen kommer vi anordna en liten övning som syftar till att ta reda på vad ALLA VI MEDLEMMAR helst vill att NOAK erbjuder/fokuserar på under kommande år. Så fundera gärna igenom det innan denna kvällen.

Under kvällen kommer utlottning av 14 st olika konstverk att ske. Vinsterna i konstlotteriet presenteras här.

När själva lottningen är gjord så kommer konstverken att delas ut direkt i lottvinstordning. Har du inte möjlighet att delta får du givetvis din vinst ändå, men du får kanske inte samma möjlighet att välja mellan konstverken – så se till att prioritera denna kväll och kom! Psst – ett litet närvaropris kommer att utdelas till någon som är på plats under kvällen!!

Vad skall hända nästa år för att du skall uppleva NOAK-året som riktigt roligt och givande? Vad är viktigast för dig? Konstlotteri, ateljébesök, kurser, samtal, föreläsningar, gemensamma museibesök etc? Har du konkreta önskemål om något – vad är det? Är det något särskilt område du vill att vi särskilt skall fokusera på – keramik, målning, foto, skulptur, smyckeskonst, glas, konsthistoria etc? Har du helt andra idéer eller nya uppslag?

Har du inte möjlighet att vara med denna kvällen så vill vi gärna att du ger oss dina synpunkter ändå – maila eller hör av dig till någon i styrelsen.

VARMT VÄLKOMNA!!

Önskar hela styrelsen för NOAK – Norra Skärgårdens Allmänna Konstförening

Birgitta Sigvard Margareta Anita Pia Kia Lena Svetlana

 

Folkuniversitetet i Göteborg

 


Follow us -> FacebookinstagramFacebookinstagram
Share -> FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail